marți, 8 decembrie 2015

Chec fara gluten




Ingrediente

Avem nevoie de:

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 125 g faina fara gluten
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite ulei
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • 2 linguri cacao
  • vanilie
  • 2 linguri nuca taiata marunt
Mod de preparare

Cele 3 albusuri se bat la mixer impreuna cu zaharul, adaugat treptat peste oua. Galbenusurile se freaca separat cu uleiul si cu zeama de lamaie.
Intr-un recipient incapator se omogenizeaza cele doua amestecuri de mai sus. Faina se amesteca cu praful de copt si cu cacaua si se adauga si ele peste amestecul format.
Aluatul se aseaza in forma de copt, dupa ce in prealabil s-a pus hartie de copt pentru a nu se lipi. Nuca taiata marunt se presara deasupra si se da la cuptor la foc mic pentru aproximativ 30 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu