vineri, 18 septembrie 2015

Salata cu paste "penne" - fara gluten






Ingrediente

Avem nevoie de:

- 400g paste "Penne"fara gluten
- 1 rosie tare
- 2 oua fierte
- 1 cutie peste ton 100g
- 2 jumatati de ardei, in otet (galben si rosu)
- 12 masline negre fara samburi
- 8 masline verzi
- 4 linguri ulei de masline verzi


Mod de preparare 

In timp ce pastele fierb in apa deja sarata, preparati ingredientele pentru garnitura : taiati in 4-6 bucati ouale (longitudinal), la fel si rosia, se adauga tono sfaramitat (nu foarte marunt) si maslinele, apoi taiati ardeii fidelute. Se strecor pastele dupa fierbere si se aseaza intr-un bol, se condimenteaza cu uleiul de masline, apoi se pun ingredientele preparate in afara rosiei si a oualelor. Se amesteca bine, iar la final, ouale si rosiile se adauga in mod alternat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu